Wat is payrolling nu eigenlijk?

Payroll en payrolling zijn Engelse begrippen en verwijzen naar het begrip ‘loonlijst’ en hebben alles te maken met personeel, administratie en werkgeverschap. Met payrolling komen jouw medewerkers, maar dat kan ook slechts één persoon zijn, op de loonlijst van een payrollbureau.

De payrollorganisatie wordt daarmee werkgever. Het voordeel? In die rol neemt het payrollbureau alle juridische en administratieve verplichtingen en risico’s die horen bij het in dienst hebben van personeel van jou over. Jij als ondernemer, die een payrollpartij inschakelt, noemen we in zo’n situatie de opdrachtgever.

U herkent het vast als ondernemer: De hele dag druk met allerlei zaken om ervoor te zorgen dat uw onderneming zo goed mogelijk presteert. Enerzijds focust u op de ontwikkeling van uw bedrijf, anderzijds op de ontwikkeling van het personeel. Echter, u merkt dat het afhandelen van personeelszaken steeds meer tijd vergt. Nu zijn er allerlei mensen die u hierbij helpen, maar zou het niet veel makkelijker zijn deze taken neer te leggen bij één betrouwbare partij zodat u zich weer kunt bezighouden met ondernemen? Dit kan.

Wat is payroll?
Kiest u voor payroll via Van Der Meer Dienstverlening B.V, dan neemt Van Der Meer Dienstverlening B.V uw juridisch werkgeverschap over. Uw medewerkers zijn in dienst bij ons terwijl ze bij u aan het werk blijven. Behalve dat u geen werkgeverrisico meer loopt, bespaart u ook veel tijd en rompslomp omdat al uw personeelszaken in professioneel beheer zijn bij Van Der Meer Dienstverlening B.V. Eén van de grote voordelen van payroll via Van Der Meer Dienstverlening B.V.

Online payroll: alleen uw eigen werving
Payroll via Van Der Meer Dienstverlening B.V betekent dat u zich alleen nog bezighoudt met de werving en selectie van uw eigen personeel. U werft en selecteert medewerkers, maakt afspraken over hun salaris en meldt de medewerkers vervolgens aan in onze online portal. In deze portal registreert u verdere gegevens van de medewerker en legt u de gemaakte afspraken vast. Vervolgens heeft u er geen omkijken meer naar en verzorgen wij verdere stappen. Zo kunt u zich weer volledig richten op het ondernemerschap.

Ook gebruik maken van payroll via Van Der Meer Dienstverlening B.V?
Wilt u ook gebruik maken van online payroll via Van Der Meer Dienstverlening B.V? Meld u dan direct aan! kunt u niet alleen onze dienst op uw behoeften afstemmen maar heeft u tevens een goed beeld van de kosten die hieraan gekoppeld zijn.

Gebruik maken van payroll brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Om u een idee te geven hebben wij de belangrijkste voordelen hieronder voor u op een rijtje gezet:

U heeft geen juridisch werkgeverschap meer
Eén van de voordelen van payroll is dat u geen juridisch werkgeverschap meer heeft voor uw medewerkers. Uw medewerkers komen namelijk bij ons in het personeelsbestand. Dit heeft als direct gevolg dat onder andere financiële risico’s als gevolg van ziekte en ontslag voor u niet langer van toepassing zijn.

Payroll ontzorgt
Een ander voordeel is dat payroll u ontzorgt. Door gebruik te maken van payroll hoeft u zich niet meer bezig te houden met personeels- en salarisadministratie. Dit pakken wij allemaal voor u op!

Payroll voorziet in de behoefte aan flexibiliteit
Denkt u aan payroll, dan denkt u aan flexibiliteit. Een payrollconstructie is geschikt om periodieke pieken en dalen in uw omzet op te vangen. U schaalt u personeelbestand makkelijk op, maar ook weer af.

Invulling van uw flexibele schil middels korte contacten
Met payroll geeft u makkelijk invulling aan uw flexibele schil. Contracten vanuit payroll zijn veelal contracten voor kortere periodes. Contracten die u overigens vaker mag verlengen dan wanneer u de medewerker zelf in dienst heeft. Via payroll kunt u medewerkers op flexibele basis 5,5 jaar lang inzetten. Wanneer u medewerkers zelf in dienst heeft kan dit slechts 2 jaar.

Herplaatsing medewerkers
Met payroll via Van Der Meer Dienstverlening B.V hoeft u contracten niet noodzakelijkerwijs uit te zitten als er geen werk meer is. Omdat uw medewerkers bij ons in dienst zijn, doen wij er alles aan om uw personeel bij andere opdrachtgevers onder te brengen.

Outsourcing van vaste personeelsbestand
Met payroll wordt uw vaste personeelsbestand via outsourcing uitgezet. Dit geeft u meer tijd en vrijheid.

Betrouwbaarheid
Van Der Meer Dienstverlening B.V is een zeer betrouwbare partner. Een partner met een no-nonsense-cultuur en waar afspraken altijd nageleefd worden. Van Der Meer Dienstverlening B.V doet wat het belooft. Hetgeen ook duidelijk is vanuit onze verschillende certificeringen (o.a. NEN certificering).

Waar wacht u nog op?
Zoals u hebt kunnen lezen biedt de inzet van payroll via Van Der Meer Dienstverlening B.V u enorm veel voordelen. Wilt u gebruik maken van deze voordelen? Wacht dan niet langer en begin direct. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via zowel telefoon als e-mail.
Zoals u ziet levert het gebruik maken van payroll u vele voordelen op. Benieuwd wat payroll voor u kan betekenen? U kunt direct een offerte aanvragen en zo snel mogelijk aan de slag gaan.

Is uw onderneming actief in de bouw en heeft u genoeg van uw personeelsadministratie? Van Der Meer Dienstverlening B.V neemt u graag alle zorg uit handen. Met payroll via Van Der Meer Dienstverlening B.V kunt u de volledige salarisadministratie met de daarbij komende verantwoordelijkheden aan ons overdragen. Voor zowel bestaande als nieuwe medewerkers kunnen wij alle werkzaamheden van u overnemen. Op papier komt uw personeel in dienst van Van Der Meer Dienstverlening B.V: Wij verzorgen de contracten, het verzuimbeleid, de pensioenen en natuurlijk de uitbetaling.

Hoe werkt payroll in de bouw?
Nadat de overeenkomst tussen u en Van Der Meer Dienstverlening B.V is gesloten ontvangt u van ons een inlogcode. Via onze portal kunt u eenvoudig nieuwe medewerkers aanmelden. Wij verwerken deze gegevens vervolgens in een arbeidscontract voor de nieuwe medewerker. Zodra alle gegevens zijn verwerkt, ontvangt u het nieuwe contract van ons. Vanaf het moment dat uw nieuwe medewerker in de bouw aan de slag gaat, zal de volledige personeelsadministratie door ons worden verzorgd: Van salaris tot pensioen.

Voordelen van payroll in de bouw
Payroll is een eenvoudige en efficiënte wijze om uw personeelsadministratie te organiseren. Enkele voordelen van payroll in de bouw op een rij:
• Flexibel
• Gemak
• Besparing
• Minder risico’s
• Tevreden
• Betrokken medewerkers

Eén contactpersoon
Wij kennen de bouwbranche door en door Als totaalaanbieder helpen wij u aan een optimale invulling van uw behoefte naar flexibel personeel.
Ook als u nieuw personeel zoekt binnen de bouwbranche of vragen hebt over personeelsbeleid kunt u bij ons terecht.
 Benieuwd wat payroll voor uw bouwbedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op of laat ons u terugbellen op een moment dat het u uitkomt.

Payroll agrarische markt
Als u een onderneming heeft in de agrarische sector kan payroll via Van Der Meer Dienstverlening B.V een uitkomst voor u zijn. Binnen agri & food heeft u vaker met seizoensinvloeden te maken, waardoor er veel wisseling van arbeidskrachten kan zijn. Met payroll via Van Der Meer Dienstverlening B.V kunnen uw nieuwe werknemers snel aan de slag, zonder gedoe.

Hoe werkt payroll binnen de agrarische markt?
Als u nieuwe medewerkers krijgt, kunt u deze zelf aanmelden op onze portal. U krijgt hiervoor van ons een unieke inlogcode, zodat u altijd de gegevens kunt bijwerken of bekijken. U meldt uw nieuwe medewerkers aan, waarna wij de gegevens in een contract verwerken. De salarisuitbetaling en pensioensregelingen verlopen vanaf dat moment via Van Der Meer Dienstverlening B.V.

Wat betekent payroll voor uw agrarische medewerkers?
Uw medewerkers zullen weinig verschil merken. Het salaris wordt uitbetaald door Van Der Meer Dienstverlening B.V, dus zien ze deze naam op het loonstrookje. Poolse medewerkers (indien ter sprake) kunnen een Pools afschrift ontvangen. Zo is voor iedere medewerker duidelijk wat ze uitbetaald krijgen.

Wat kost payroll in de agrarische markt?
Indien u gebruik maakt van payroll via Van Der Meer Dienstverlening B.V in de agrarische markt, betaalt u een vast, vooraf bepaald tarief per uur. Hier zijn alle kosten bij inbegrepen: het salaris van uw medewerker, de verzekeringen en de pensioensregelingen.

Binnen de transportsector bent u als ondernemer sterk afhankelijk van externe factoren. Hierdoor is het mogelijk dat uw personeel flexibele arbeidstijden heeft of dat u gebruik maakt van seizoensarbeiders. Met payroll hoef u niet meer om te kijken naar administratieve taken, dat regelt Van Der Meer Dienstverlening B.V voor u!

Payroll uw transportmedewerkers
Van Der Meer Dienstverlening B.V verzorgt voor u de arbeidscontracten. Het salaris is op basis van de CAO binnen de transportsector, met een verzorgd pensioen en dito zorgverzekering.

Direct starten
Direct weten wat uw voordeel is van payroll via Van Der Meer Dienstverlening B.V? Neem dan contact ons op. Schikt het u niet maar wilt u wel meer weten over payroll voor uw transportbedrijf? Laat ons u dan terugbellen. Wij bieden u de mogelijkheid om een terugbelverzoek naar ons te versturen. Wij zullen dan contact opnemen op een moment dat het u uitkomt.

Is uw industriële onderneming afhankelijk van seizoensinvloeden en maakt u geregeld gebruik van flexibele arbeidskrachten? Dan kunt u gebruik maken van een payrollconstructie. Met payroll via Van Der Meer Dienstverlening B.V legt u alle personeelsadministratie bij ons neer zodat u zich hier niet meer mee bezig hoeft te houden.

Voordelen van payroll in industrie
Indien u gebruik maakt van payroll via Van Der Meer Dienstverlening B.V hoeft u zich geen zorgen meer te maken om de personeelsadministratie. Het enige wat u hoeft te doen is nieuwe medewerkers aanmelden via onze portal. Nadat u dat heeft gedaan, nemen wij het stokje van u over: We verwerken de gegevens in een arbeidscontract, regelen pensioenen en zorgen natuurlijk voor tijdige uitbetaling.

Kosten payroll industrie
Payrollconstructie kunnen per bedrijf verschillen voor wat betreft de inhoud en de kosten. Bij ieder bedrijf in iedere industrie is een aantal aspecten standaard opgenomen in het tarief. Dit is uiteraard het salaris van uw medewerker en de reserves en marges. U betaalt alleen voor de gewerkte uren en kunt daarnaast meegenieten van onze inkoopvoordelen. Zo kunt u behoorlijk besparen op uw personeelskosten.

Aan de slag met payroll in uw industriële organisatie?
Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij kijken graag samen met u op welke manier wij u op de meest optimale manier kunnen helpen. Mocht u geïnteresseerd zijn maar bent u momenteel niet in de gelegenheid om te bellen? Vul dan een terugbelverzoek in. Eén van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen op de door u aangegeven tijd.

Ook in de grond-, wegen- en waterbouw heeft u veel te maken met personeelsadministratie. Een taak die vaak veel tijd kost. Niet alleen door het uitbetalen van salarissen maar ook door het bijhouden van administratieve taken. Zou u deze tijd niet veel liever willen besteden aan uw bedrijf dan aan uw personeelsadministratie? Dat kan, met behulp van payrolling via Van Der Meer Dienstverlening B.V.

Payroll services voor de GWW
Payrolling wordt vaak gezien als het uitbetalen van de salarissen van uw personeel. Maar er komt meer bij kijken om uw medewerkers in de grond- weg- en waterbouw tevreden en gemotiveerd te houden. Binnen de payrolling dragen we daarom niet alleen zorg voor de correcte uitbetaling maar verzorgen we tevens de pensioenen van uw medewerkers en helpen we bij het opstellen van contracten voor (nieuwe) medewerkers. Dit scheelt u een hoop werk en zorgt tevens voor tevreden personeel omdat al hun zaken correct geregeld zijn.
Ook als u Poolse medewerkers in dienst heeft kunt u gebruik van maken van onze dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat zij vertaalde documentatie krijgen zodat zij goed op de hoogte zijn van alle voorwaarden. Andere zaken zullen wij vanuit onze payroll dienstverlening ook regelen. Het enige wat u hoeft te doen, is het aanmelden van uw nieuwe medewerkers.

Nadat we met u tot een overeenkomst zijn gekomen, ontvangt u van ons een unieke inlogcode. Met behulp van deze code krijgt u toegang tot ons online systeem en kunt u direct starten met het verwerken van de gegevens van uw medewerkers. Wij verwerken alle gegevens van uw nieuwe werknemers in een contract, wat we u toesturen. Vanaf het moment dat uw nieuwe personeelslid in dienst is, verzorgen wij de volledige personeelsadministratie voor u, van salaris tot pensioen.

Meer weten over payroll?
Heeft u een bedrijf in de grond, weg en waterbouw en wilt u aan de slag met payroll van Van Der Meer Dienstverlening B.V? Neem dan contact met ons.

Heeft u een onderneming als hovenier en heeft u genoeg van uw personeelsadministratie? Van Der Meer Dienstverlening B.V neemt u graag alle zorg uit handen. Met payrolling van Van Der Meer Dienstverlening B.V kunt u de volledige salarisadministratie en de daarbij komende verantwoordelijkheden aan ons overdragen. Voor zowel bestaande als nieuwe medewerkers kunnen wij alle werkzaamheden van u overnemen. Op papier komt uw personeel in dienst van Van Der Meer Dienstverlening B.V: Wij verzorgen de contracten, het verzuimbeleid, de pensioenen en natuurlijk de uitbetaling. U blijft wel de leidinggevende van het personeel, alleen de medewerkers zullen niet meer bij uw hoveniersbedrijf op de payroll komen te staan.

Hoe werkt payroll als hovenier?
Payroll via Van Der Meer Dienstverlening B.V is erg eenvoudig. Nadat de overeenkomst tussen u en Van Der Meer Dienstverlening B.V is gesloten ontvangt u van ons een inlogcode. Met behulp van deze code kunt u inloggen op ons systeem en de gegevens van uw medewerkers in ons systeem invoeren. In het geval van een nieuwe medewerker verwerken deze gegevens in een arbeidscontract voor de nieuwe medewerker. Zodra alle gegevens zijn verwerkt ontvangt u het nieuwe contract van ons. Vanaf het moment dat uw nieuwe medewerker bij u aan de slag gaat, zal de volledige personeelsadministratie door ons worden verzorgd: Van salaris tot pensioen.

Voordelen van payroll als hovenier
• Flexibel: Payroll biedt u een flexibel beheer van personeel
• Gemak: Eenvoudig uw zaken online regelen
• Tijdsbesparing door uitbesteden van werkzaamheden
• Uitbesteding zorgt voor verlaging van werkgeversrisico’s
• Verhoogde tevredenheid bij medewerkers
• En nog veel meer voordelen

Voordelen van Payroll via Van Der Meer Dienstverlening B.V voor hoveniers
• Alle zaken online geregeld
• Affiniteit met uw branche

Benieuwd naar uw mogelijkheden?
Bent u benieuwd wat payroll voor uw hoveniersbedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon

Gebruik maken van payroll zorgt uiteraard voor bepaalde kosten. Veelal zijn deze kosten snel terug verdiend vanwege de vele voordelen die payroll u opleveren. Echter vinden wij vanuit Van Der Meer Dienstverlening B.V het belangrijk om u een zo goed en duidelijk mogelijk beeld te geven van de opgebouwde kosten.

Wat zijn de kosten van Payroll?
Met payroll betaalt u een vooraf bepaald, vast tarief per gewerkt uur. Dit tarief sluit aan bij de CAO van uw branche en de bijbehorende voorwaarden. Doordat u op andere diensten kunt besparen, zoals de pensioenvoorzieningen, bent u voordeliger uit en kunt u behoorlijk besparen op uw personele lasten.

De kosten die zijn inbegrepen in het uurtarief zijn:
• Brutoloon
• Werknemerspremie
• Werkgeverspremie
• Verlofdagen
• Vakantiegeld
• Pensioen afdracht
• Risico van ziekte wordt desgewenst overgenomen
• Kosten salarisadministratie boekhouder of accountant

En u bespaart verder op:
• Geen verzuimverzekering meer nodig
• Geen tijd kwijt aan Wet Verbetering Poortwachter
• Juridische kosten bij ontslag
• Overname fiscale en arbeidsrechtelijke risico’s

Opbouw kosten payroll
De kosten van payroll verschillen per bedrijf. Aangezien wij werken met verschillende vormen van payrolling, maken wij graag voor u een offerte op maat. Neem contact met ons op (of laat ons contact met u opnemen) voor meer informatie.
Benieuwd wat payroll voor uw bedrijf kan betekenen?
Zoals u ziet levert het gebruik maken van payroll u vele voordelen op. Benieuwd wat payroll voor u kan betekenen?